Alle informatie over dating, leuke tips en inspiratie.

Aantal Nederlandse aanmelding voor Sugardating stijgt met 40%

Sugardating is in Nederland steeds populairder aan het worden. Maar hoe komt dit nu? Volgend atikel gaat hier dieper in waarom het fenomeen Sugardating zo populair is.

Sugardating Gestegen Met 40%

Het aantal Nederlandse studenten dat hun studie financiert met geld van een zogeheten suikeroom is het afgelopen jaar flink toegenomen”, zo berichtte het AD vorige maand. In de Verenigde Staten is het fenomeen van sugardating al tientallen jaren gebruikelijk. In Nederland rust er iets meer taboe op, maar sinds enkele jaren lijkt dit langzaam minder te worden. De populariteit lijkt een impuls te hebben gekregen na het verdwijnen van de studiefinanciering.

Verschillende bureaus schatten dat bijna een kwart van het totale aantal ingeschreven sugar babies student is. Zij zien dan ook een verband tussen de stijging van het aantal inschrijvingen en het wegvallen van de studiebeurs. “Als je Nederland vergelijkt met andere landen zoals Engeland of de VS, dan was Nederland altijd relatief betaalbaar. Maar nu de hulp wegvalt, levert dat studenten nogal een verlies op”, aldus CEO Brandon Wade van het oorspronkelijk Amerikaanse SeekingArrangement in het AD.

Mogelijk ligt het werkelijke aantal studenten nog hoger. Niet iedereen vermeldt namelijk of hij of zij student is. Maar omdat het grootste deel van de suikernichtjes tussen de 18-28 jaar oud is, lijkt het een logische conclusie. Een arrangement met een sugar daddy kan dan ook een goede manier om zijn om zonder schulden een dure studie door te komen. Bovendien heeft een sugar daddy vaak een uitgebreid netwerk met interessante contacten die waardevol kunnen zijn tijdens of na de studieperiode.

Het is niet voor iedereen weggelegd, maar als je er goed mee om kunt gaan zitten er veel voordelen aan. Als sugar baby bepaal je dan ook altijd zelf waar je de grens trekt en hoeveel tijd per week je beschikbaar bent als gezelschap voor je sugar daddy. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk hier de mogelijkheden van het populaire RichMeetBeautiful. Ook sugardaddy’s zijn er nooit genoeg, meld je vrijblijvend aan. Hou je van Sugardating? Kijk dan ook eens op Sugar daddy Nederland voor meer inspiratie

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.