Alle informatie over dating, leuke tips en inspiratie.

Afspraakjes Maken Online? Dit zijn de 10 beste Tips!

Afspraakjes voorlopig nog geen succes? Wij geven 10 gratis tips over hoe je vandaag nog een afspraakje kan versieren die volledig aan je verwachtingen zal voldoen! 10 Tips over hoe jij je ideale date kan verwachten. Wil je vandaag nog een afspraakje? Kijk dan hier!

Wat Wil Je Zélf Van Je Afspraakjes?
1 of 10

Wat Wil Je Zélf Van Je Afspraakjes?

Laten we beginnen met het gemakkelijkste gedeelte. Zoals jullie misschien al wel hebben gemerkt, maar afspraakjes maken is best lastig. Maak voor jezelf uit wat je wil van je toekomstige date, want je wil niet teleurgesteld achterblijven. Maak eventueel een klein lijstje met je ‘eisen’ en wensen, zoals: Ik wil vriendschap, een leuke babbel, losse flirt, regelmatig sexueel contact, gelijkgezinden vinden, spannende date, enz.

Bekijk beschikbare profielen

Ga uit vanuit jezelf, klinkt misschien egoistisch, maar veel mensen vergeten dit wel eens. Doe deze eerste tip en je zal versteld staan!

Hoe Ziet Je Date Er Uit?
2 of 10

Hoe Ziet Je Date Er Uit?

Misschien wel het moeilijkste gedeelte, maar als je weet wat je wil, kan je je date deze richting uit sturen. Oké, dit verdient een voorbeeld.. Stel je wil enkel een spannende date, dan weet je dat een museumbezoekje met je afspraakje geen beste keuze is. Beter is het om ergens een drankje te doen, en liefst ergens waar de muziek niet te luid staat, maar toch luid genoeg zodat jullie niet te ver uit elkaar zitten.

Plan vooruit, bedenk wat je uiteindelijke doel is en laat niets aan het toeval over. Je weet wat je wil en hoe je ideale date er uit komt te zien. Kies de perfecte locatie en atmosfeer om je plan te doen slagen.

Stuur je afspraakje in de richting wat jij wil!
3 of 10

Stuur je afspraakje in de richting wat jij wil!

Oké, je weet nu wat je wil bereiken, je weet hoe het er uit moet gaan zien, maar hoe stuur je nu je date zodat jij krijgt wat je wil? Ook dit komt neer op de voorbereiding. Dit idee werkt beter als je al een beetje weet wat je date verwacht, en dit kan je aanvoelen door vragen te stellen. Vraag bijvoorbeeld wat zijn/haar verdere plannen zijn voor de avond. Door open vragen te stellen voel je beter aan wat de ander wil en verwacht, en kan je meteen aan de antwoorden opmaken of jullie hetzelfde doel hebben, zo niet, keep on going!

In de volgende tip bespreken we wat je kan doen als je afspraakje niet meteen hetzelfde wil dan dat jij wil!

Is uiterlijk belangrijk of snel overschat?
4 of 10

Is uiterlijk belangrijk of snel overschat?

Als je op een eerste afpraakje vaak wordt afgewezen, komt dit dan door jou of hoe je jezelf presenteerd? Uiterlijke schoonheid wordt vaak onderschat, en mensen vinden zichzelf al vlug niet knap en accentueren eventuele kleine schoonheidsfoutjes. Maar wist je dat uiterlijke verzorging vaak veel belangrijker is? Als je er netjes en verzorgt uitziet, zie je er vaak ook gezonder uit. Iemand die beter in zijn vel zit en dit ook uitstraalt. Ga regelmatig naar de kapper, af en toe een zonnebanksessie en verzorg je gebit. Deze kleine dingen helpen om er verzorgder uit te zien en aantrekkelijker voor je date!

Zet de ontmoeting naar je hand.
5 of 10

Zet de ontmoeting naar je hand.

Zelfs al wil je lieftallige afspraak niet meteen wat jij wil, dan kan je nog steeds een aantal trukken uit je mouw toveren. Je weet door de vragen te stellen wat de andere persoon wil, en jij kan hier nu op inspelen. Probeer gelijkenissen te vinden en kopieer elkaars gedrag en lichaamshouding. Door dit toe te passen voelt de andere zich meer tot je aangetrokken en gaan er muren naar beneden. Je zal versteld staan hoe dit ‘spiegelen’ resultaten zal opleveren als je het niet op een creepy manier en subtiel aanpakt.

Denk positief en aan een goede afloop!
6 of 10

Denk positief en aan een goede afloop!

Dit is misschien wel de meest voorkomende reden waarom afspraakjes niet meteen lopen hoe jij het wil. Je angst om iets verkeerd te doen, negatieve aflopen zien en geen vertrouwen zijn de voornaamste redenen waarom het niet lukt. Net als alle andere dingen in het leven, moet je de ideale afloop geloven. Ga voor je date even alleen fantaseren, dromen en voelen hoe je ontmoeting afloopt. Door de ‘Law of Attraction’ ga je de postive dingen in je leven naar je toe trekken en je zal merken dat alles beter loopt.

Je hoort wel eens, waarom altijd bij mij? Omdat je het aantrekt door altijd negatief te zijn. Denk positief en er gaat een wereld voor je open!

Wanneer geef ik aan wat ik wil van mijn afspraakjes?
7 of 10

Wanneer geef ik aan wat ik wil van mijn afspraakjes?

Goh, sommige zeggen dat je moet laten komen wat komt. Maar vaak zijn dit de mensen die net niet krijgen wat ze willen. Bedenk even dit: Je krijgt in het leven wat je vraagt. Vraag je niets, krijg je niets. Dus mijn advies is om hier op relatief korte periode eerlijk en duidelijk over te zijn. Zo kom je over als iemand die weet wat die wil, en aantrekkelijker voor de andere persoon. Wacht dus niet te lang, wat je kan kostbare tijd verliezen met ach we zullen wel zien. Jagers zijn jagers, prooien zijn prooien. Wees de jager.

Dit is misschien wel de belangrijkste tip om altijd te krijgen wat je wil!

Waar vind ik het beste mensen die willen afspreken?
8 of 10

Waar vind ik het beste mensen die willen afspreken?

Je kan over straat lopen en aan iedereen vragen die je aantrekkelijk vind vragen of ze je willen daten. Maar deze manier is enkel voor de echte go getters. De beste manier is om je in te schrijven op tal van datingsites en dating platformen. Hoe duidelijker je bent in je profiel en hoe beter je profielfoto, hoe meer reacties je zal ontvangen. Vaak hoor ik vrienden die zich inschrijven op slechts 1 datingsite. Dit is als vissen op zee met een hengel terwijl je de mogelijkheid hebt om te jagen met een heel net. TIP: Schrijf je op zoveel mogelijk sites in. Wij raden de volgende 3 sites aan om snel een afpsraakje te versieren!

Wat te doen met ‘vreemde’ eisen
9 of 10

Wat te doen met ‘vreemde’ eisen

Je bent wie je bent, en als jij je perfecte date op jouw manier laten aflopen, dan is het handig om gelijkgestemden te vinden. Op tal van dating sites is het mogelijk om je voorkeuren op te geven en de voorkeuren van andere mensen te zien. Reageer en contacteer de mensen die zijn zoals jij, en je afspraakjes lopen meteen een stuk eenvoudiger. Wil je iemand zoeken voor een trio, zoek dan bisexuele profielen en laat je hartje de vrije loop.

Zelfvertrouwen is koning
10 of 10

Zelfvertrouwen is koning

Als laatste tip, werk aan je zelfvertrouwen. Vaak zijn de mensen die het sterkst in hun schoenen staan, de mensen die het meeste bereiken in hun leven. Ze hebben duidelijkere doelen en vinden het makkelijk om sociale contacten te leggen. Lukt niks van alle vorige tips, dan is dit het enige waar je jezelf zal moeten op focussen om meer en betere afspraakjes te doen slagen.

Ik hoop dat het lukt om je perfecte afspraakje te krijgen en een succesvolle date! Met deze 10 tips ben je alvast op de goede weg! Wil je een

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.