Landgoed De Zaar – Venlo

Contactgegevens

Adres: Landgoed De Zaar
De Zaar 2
NL-5928 RE VENLO
Telefoon: +31653403738
Email: /
Website: https://www.dezaar.nl/

Thema Avonden en Dresscode

Bij parenclub De Zaar is het gebruikelijk dat de vrouwelijk gasten in spannende lingerie komen, en de heren een boxer of slipje. Er is een nudisten avond, de dresscode spreekt dan voor zich. 
Natuurlijk organiseren de eigenaars tal van leuke thema avonden. Onder andere Nympho avonden, orgies, live music en super party avonden. Gegarandeerde fun!

Openingsuren De Zaar

Maandag: 19:00 - 00:30
Dinsdag: /
Woensdag: /
Donderdag: 19:00 - 00:30

Vrijdag: 20:00 - 01:00
Zaterdag: 20:00 - 03:00
Zondag: /

Tarieven De Zaar

Hier is een tabel met de prijslijst en informatie voor Parenclub Landgoed De Zaar:

DagDresscodeParenAlleenstaande HerenDames alleen
ZaterdagLingerie€ 50,-€ 95,-€ 20,-
MaandagNaakt€ 45,-€ 85,-€ 20,-
DonderdagLingerie€ 45,-€ 85,-€ 20,-
VrijdagLingerie€ 45,-€ 85,-€ 20,-

Relevante informatie over De Zaar en review 

Bij Parenclub Landgoed "De Zaar" zijn er verschillende redenen waarom u hier naartoe zou willen gaan. Hier is een lijst met dingen die u kunt doen en waarom u de club zou moeten bezoeken:

1. Geniet van een discrete en bosrijke omgeving: De zaar is gelegen buiten het centrum van Venlo, in een discrete bosrijke omgeving, waardoor uw privacy wordt gegarandeerd.

2. Tolerante sfeer: De club is een paradijs voor mensen met vrije opvattingen die hun erotische dromen willen vervullen. Het is een tolerantie plek voor paren en alleenstaande dames en heren.

3. Verschillende faciliteiten: U kunt genieten van diverse faciliteiten, waaronder een gezellige sfeervolle bar, intieme zithoekjes, een disco- en intieme dansgelegenheid, gezellige eetgelegenheid, sauna, douches, massage salon, erotische video-ruimten, spiegelkamers, gyneacologenkamer, franse liefdesschommel, super sexos en franse gang.

4. Gastvrijheid en gezelligheid: Parenclub Landgoed "De Zaar" staat bekend om haar gastvrijheid en gezelligheid. U wordt vriendelijk ontvangen en kunt genieten van finger food en een ruim gesorteerde bar met exotische drankjes.

5. Vrije opvattingen en fantasie: Hier kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Het is de uitgaans-trend van deze tijd voor mensen met een open geest.

6. Dresscode: Voor vrouwelijke gasten is verleidelijke lingerie gewenst, en voor heren der schepping zijn slip, boxershort, tanga's of andere sexy lingerie gepast. Op nudisten-avonden is naakt verplicht, maar leuke riemen en kettingen zijn toegestaan.

7. Centrale ligging en goede bereikbaarheid: De club is goed bereikbaar door de centrale ligging, met nabijgelegen kruising van de A-67 en A-73.

8. Veiligheid: Het landgoed is omheind en heeft beveiligde parkeerplaatsen met automatische entree-poorten, waardoor uw veiligheid wordt gewaarborgd.

9. Hygiëne en topverzorging: Vanzelfsprekend zijn er faciliteiten voor hygiëne en wordt u voorzien van topverzorging.

10. Mogelijkheid tot overnachten: Indien gewenst, biedt de club de mogelijkheid om te overnachten, waardoor u langer van de ervaring kunt genieten.

Kortom, Parenclub Landgoed "De Zaar" biedt een unieke ervaring voor mensen die openstaan voor nieuwe avonturen en hun erotische verlangens willen verkennen in een gezellige en veilige omgeving.

Meer parenclubs in Limburg Nederland

Devils & Angels in Susteren
Landgoed De Zaar in Venlo
Kasteel Waterloo in Beesel Reuver
Pleasure2gether in Sittard

< Terug naar alle parenclubs