Pleasure2Gether – Sittard

Contactgegevens

Adres: Pleasure2gether
Leyenbroekerweg 160
NL - 6132 CJ Sittard
Telefoon: +31464517250
Email: info@pleasure2gether.nl
Website: https://www.pleasure2gether.nl/

Thema Avonden en Dresscode

Pleasure2Gether in Sittard is een hippe en trendy parenclub. De club heeft een breed programma voor iedere swinger en open minded liefhebber van intens genot. BDSM middag, surprise party, gang-bang party en de erotische party. 

Tijdens de avond is de dresscode lingerie

Openingsuren

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: /
Woensdag: 18:00 - 20:00
Donderdag: /

Vrijdag: 20:00 - 01:00
Zaterdag: 20:00 - 01:00
Zondag: 20:00 - 01:00

Tarieven Pleasure2Gether

Hier is een tabel met de volledige prijslijst

Dag Evenement Paren Single heer Single dame
Maandag SURPRISE-PARTY  €25,- €80,- €0,-
Woensdag Afwisselend €25,- +-€70,- €0,-
Vrijdag Erotische Party €40,- €70,- €0,-
Zaterdag Erotische Party €40,- €70,- €0,-
Zondag Orgie Middag OF BDSM €30,- €60,- €0,-

Let op dat de prijzen voor de single dames €0,- zijn, wat betekent dat zij gratis toegang hebben tot de club op alle vermelde dagen.

Review Pleasure2gether

1. Warme sfeer: Parenclub Pleasure2Gether staat bekend als de sfeervolste parenclub in Limburg. Het biedt een gezellige en warme ambiance waar iedereen zich welkom voelt.

2. Open voor iedereen: Paren, alleengaande heren en single dames zijn van harte welkom, zowel hetero als bi. De club is inclusief en biedt een veilige en respectvolle omgeving voor iedereen om van een spannende avond te genieten.

3. Ultieme droomavond: Een avond in Pleasure2Gether is als een ultieme droom die uitkomt. Het is de plek om het nieuwe uitgaan te ontdekken en uw erotische verlangens te verkennen.

4. Gevarieerd buffet: Op vrijdag- en zaterdagavond wordt er een gevarieerd buffet verzorgd, zodat u van heerlijke gerechten kunt genieten.

5. Diverse faciliteiten: De club beschikt over een rokersruimte, grote relaxruimtes en een gezellige bar met de nieuwste muziek. Hier kunt u ontspannen en genieten van uw drankje.

6. All-in prijzen: Parenclub Pleasure2Gether hanteert nieuwe all-in prijzen, wat betekent dat u voor een vast bedrag toegang krijgt tot alle faciliteiten en activiteiten.

7. Thema-avonden: De club organiseert regelmatig thema-avonden, waarbij elke avond een unieke en opwindende ervaring biedt.

8. Gastvrijheid: De eigenaren, Hans en Hester, staan altijd klaar om u een leuke avond of middag te bezorgen. U wordt hartelijk ontvangen en begeleid om optimaal te genieten van uw tijd in de club.

Kortom, Parenclub Pleasure2Gether is een plek waar u kunt ontspannen, nieuwe mensen kunt ontmoeten en uw erotische fantasieën kunt verkennen. Het is een plek waar plezier en genot voorop staan, en waar u een onvergetelijke ervaring zult hebben.

Meer parenclubs in Limburg Nederland

Devils & Angels in Susteren
Landgoed De Zaar in Venlo
Kasteel Waterloo in Beesel Reuver
Pleasure2gether in Sittard

< Terug naar alle parenclubs