Club Enfin – Ronse

Contactgegevens

Adres: Club Enfin
Elzelestraat 109
9600 Ronse, Belgium
Telefoon: +32 475 81 02 94
Email: info@clubenfin.be
Website: https://clubenfin.be/

Thema Avonden en Dresscode

Dit is de meest unieke parenclub in Belgie. Gelegen in een prachtig kasteel, Club Enfin heeft 2 verschillende concepten over de in totaal 5 verdiepingen van genot.

Zo is er een leuke disco, die op verschillende avonden een andere dresscode heeft. Kijk zeker even op hun site om de dagen te kennen zodat je niet in het verkeerde outfit staat.

Tarieven Club Enfin

  1. Disturbia
  • Early Birds: €20
  • Voorverkoop: €35
  • Aan de deur: €45
  1. Fatal Seduction
  • Koppel: €140*
  • Alleenstaande vrouw: €75*
  • Alleenstaande man: Niet toegestaan (*de prijs kan variëren)
  1. Private Party De ticketprijs kan variëren. Deze informatie zal aan u worden doorgegeven via uitnodiging, evenals de locatie, het adres en de dresscode.

Openingsuren

Maandag: /
Dinsdag: /
Woensdag: /
Donderdag: /

Vrijdag: 22:00 - 03:00
Zaterdag: 20:30 - 04:30
Zondag: /

Waarom Club Enfin Uniek is - Review

Bij Club Enfin kunt u de fascinerende en opwindende wereld van plezier, fantasieën en ontspanning ontdekken. Ze bieden verschillende thema-avonden aan, zoals Disturbia, de ultieme fetisj-libertijnse en BDSM-avond, Fatal Seduction, een high-end avond met een hoog selectieniveau, en Private Party, een discrete avond op verschillende locaties, weg van nieuwsgierige blikken.

Dit XIXe-eeuwse kasteel, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, biedt een betoverende omgeving voor een buitengewone clubbing- en swingers-ervaring. Geniet van superieure muzikale kwaliteit met onze selectie van Top Dj's. Bij Club Enfin zorgen meerdere DJ's voor een onvergetelijke clubambiance.

U kunt ook het kasteel huren voor uw eigen privéfeest, waarbij we plaats bieden aan maximaal 300 personen. Maak van uw feesten een onvergetelijke ervaring met de verschillende diensten, zoals een bartender, performer of DJ.

Ontdek de avonden die speciaal voor u zijn ontworpen en beleef spannende momenten in een erotische settings gewijd aan feesten en luxe. We nodigen u uit om muziek op een andere manier te beleven en de meest intense ervaring van uw leven te ervaren.

Meer Parenclubs in Oost Vlaanderen

< Terug naar alle parenclubs