Den Biechtstoel – Waasmunster

Contactgegevens

Adres: Den Biechtstoel
Grote Baan 83,
9250 Waasmunster, Belgium
Telefoon: +32 476 34 96 81
Email: info@clubdenbiechtstoel.be
Website: http://www.clubdenbiechtstoel.be/

Thema Avonden en Dresscode

In Club Den Biechtstoel beleef je een unieke en prikkelende ervaring die je stoutste dromen overtreft! Deze opwindende club in België nodigt je uit om je diepste geheimen en verlangens te onthullen.
In parenclub Den Biechtstoel vind je een scala aan sensuele en spannende activiteiten om van te genieten. Onder andere de topless night, slipless night, nudist party en de seksmarathon raden wij aan.

De dresscode is lingerie en spannende kledij, op de naturisten avond spreekt het natuurlijk voor zich

Openingsuren

Maandag: /
Dinsdag: /
Woensdag: 15:00 - 21:00
Donderdag: /

Vrijdag: 21:00 - 03:00
Zaterdag: 21:00 - 03:00
Zondag: /

Waarom Den Biechtstoel bezoeken 

Stap binnen in de mysterieuze wereld van Club Den Biechtstoel, waar het plezier en de spanning nooit ophouden. Deze gezellige swingersclub in Waasmunster nodigt je uit om nieuwe mensen te leren kennen, jezelf te laten gaan en te genieten van de meest opwindende avonden van je leven.

Hier draait alles om vrijheid, sensualiteit en plezier. Stap binnen met een drankje in de hand en een hapje in de mond, en laat je meevoeren door de verleidelijke sfeer die hier heerst. Club Den Biechtstoel biedt een onvergetelijke ervaring waarbij "niets moet, alles mag." Je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan en met wie, terwijl je geniet van een veilige en respectvolle omgeving.

De evenementen in deze club zijn divers en opwindend. Wat dacht je van de "Slutty Kinky Evening" met de mysterieuze Mr. Benny, waar kinky en bondage op een aangename manier samenkomen met een vleugje erotiek? Of misschien wil je jezelf blootgeven tijdens de "Naturistenavond," waar naakt nog steeds naakt betekent en lingerie verboden is? De keuze is aan jou, en er is voor ieder wat wils.

En voor de motorliefhebbers onder ons is er de "Biechtstoel-Bikers On Tour," een jaarlijkse motorrit die gegarandeerd een gezellige dag belooft te worden. Schrijf je in en laat je wildste kant zien terwijl je door de prachtige omgeving rijdt.

Geen zorgen, nieuwelingen zijn meer dan welkom. Voel je vrij om te ontdekken en te verkennen in een omgeving waar je jezelf kunt zijn zonder oordeel. Het maakt niet uit of je single bent, een koppel, travestiet, man, vrouw of transgender, iedereen is welkom in Club Den Biechtstoel.

Reserveren is eenvoudig. Stuur gewoon een SMS met je volledige naam naar het nummer 0476 349 681 om je plekje te verzekeren. Want geloof me, je wilt hier zeker bij zijn. De prijzen zijn inclusief drankjes en eten, en je zult je nooit vervelen met de vele faciliteiten, waaronder een dansvloer, relaxruimte, bar, jacuzzi's en nog veel meer.

Dus waar wacht je nog op? Laat je dagelijkse zorgen achter je en duik in de opwindende wereld van Club Den Biechtstoel. Hier zul je nieuwe vriendschappen sluiten, grenzen verleggen en avonden beleven die je nooit zult vergeten. Reserveren is simpel, maar de ervaring is werkelijk onvergetelijk. Dus, zie ik je daar?

Andere parenclubs in Oost-Vlaanderen

< Terug naar alle parenclubs