Shivaz – Gent

Contactgegevens

Adres:
Shivaz 
Elyzeese Velden 3
9000 Gent, Belgium
Telefoon: +32 495 44 23 97
Email: contact@shivaz.be
Website: https://www.shivaz.be/

Thema Avonden en Dresscode

Shivaz in Gent heeft een Urban Jazz & Art-interieur, comfortabele lounge, speelruimtes, sauna en hammam is het de perfecte plek om intiem te ontspannen of het ijs te breken en contact te leggen met andere koppels.

Via deze website kan je meteen andere koppels en singles leren kennen en ga samen naar de parenclub!

Vriendelijke eigenaren, een ontspannen sfeer en een vleugje opwindende erotiek, maar altijd met respect voor hygiëne en veiligheid. De club richt zich voornamelijk op koppels, singles zijn alleen op uitnodiging welkom.

Bij Shivaz, een van de meest unieke parenclubs in België (Vlaanderen), kun je terecht voor erotiek en exhibitionisme, maar ook gewoon voor een ontspannen drankje als nieuwsgierig stel. 

De dresscode in club Shivaz is enkel in lingerie

Openingsuren

Maandag: /
Dinsdag: /
Woensdag: /
Donderdag: 20:00 - 03:00

Vrijdag: 20:00 - 03:00
Zaterdag: 21:00 - 03:00
Zondag: 15:00 - 01:00

Tarieven Club Shivaz

In parenclub Shivaz zijn enkel koppels en single vrouwen aanwezig dus single mannen kunnen er niet in. 

Prijzen: Koppels 110€ - Single dames 40€

Voor deze prijs zijn de dranken, de sauna en handoeken inclusief.

Ook kan de BDSM ruimte gehuurd worden voor de meest spannende avontuurtjes. Bedrag is tussen 150 en 250 euro per koppel

Meer Parenclubs in Oost Vlaanderen

Dit is onze beste selectie van parenclubs in Oost Vlaanderen. Deze zijn allen geopend en actief bezocht. Veel plezier!

Shivaz - De super erotische club ervaring

Shivaz is een parenclub en privé-sauna die een unieke ervaring biedt voor stellen die op zoek zijn naar een erotische en sensuele omgeving. Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kunnen kiezen om naar deze parenclub te gaan:

  1. Wellness en lounge-ervaring: Shivaz biedt een combinatie van wellnessfaciliteiten, zoals een sauna en hamam, samen met een comfortabele lounge. Dit creëert een ontspannen sfeer waar stellen kunnen genieten van tijd samen en de dagelijkse stress kunnen laten verdwijnen.

  2. Erotische en sensuele omgeving: Shivaz richt zich op zinderende erotiek en zintuiglijke prikkels. Het is een plek waar stellen hun erotische fantasieën kunnen verkennen en in vervulling kunnen laten gaan.

  3. Ontmoet gelijkgestemde koppels: Als couples-only club biedt Shivaz een veilige en discrete omgeving waar gelijkgestemde stellen elkaar kunnen ontmoeten en contact kunnen leggen. Dit kan leiden tot nieuwe vriendschappen en mogelijkheden om ervaringen te delen.

  4. Respect voor elk koppel: Een belangrijk aspect is het respect voor elk koppel en vooral voor de vrouwelijke gasten. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en vrij is om hun grenzen aan te geven.

  5. Diverse speelruimtes: Shivaz heeft diverse speelruimtes die stellen kunnen verkennen en gebruiken om hun erotische avonturen te beleven op een manier die bij hen past.

Schrijf je gratis in op deze site en ontmoet swingers

Het is belangrijk op te merken dat Shivaz strikt voor koppels is en dat singles alleen op uitnodiging van een koppel en met toestemming van de uitbaters worden toegelaten. Deze regel is bedoeld om de sfeer en de ervaring voor de aanwezige stellen te behouden.

Kortom, als stellen op zoek zijn naar een plek om hun erotische fantasieën te verkennen, een ongedwongen sfeer te ervaren en gelijkgestemde koppels te ontmoeten, kan deze parenclub een interessante en opwindende bestemming zijn.

< Terug naar alle parenclubs