Alle informatie over dating, leuke tips en inspiratie.

Sugar Daddy? Dit is Alles wat je Moet Weten!

Alles over het daten van een sugar daddy

Sugar daddy? Dit is alle informatie in nederland en belgië voor het zoeken en vinden van een sugar daddy. Rijke man gezocht? Date een sugar daddy.

De laatste tijd horen we vaak over Sugar Daddy en Sugar Baby in het nieuws en media. Maar wat is zo een Sugardaddy nu eigenlijk precies? En hoe begin je aan een dergelijke relatie waar beide partijen tevreden mee zijn? Waar vindt je een rijke of welgestelde man die gezelschap zoekt van een jongere (knappe) meid? We hebben alle mogelijke informatie verzameld en dit is het resultaat. Ben je benieuwd en wil je meteen kijken welke sugar dad jou wil? Kijk dan even op deze website en je kan meteen contact leggen!

Eerst en vooral wil ik benadrukken dat wij van WeLoveDating.eu met deze blog inzicht willen geven. Meisjes de voor- én nadelen van een sugar relatie willen laten inzien en ook misvattingen en taboes willen doorbreken. Vaak is het voor de Sugar Daddy om het gezelschap te doen, maak duidelijke afspraken met je sugardaddy, zo komt niemand voor verrassingen te staan!

We leven in 2018, vrouwen in onze westerse samenleving zijn sterker en zelfstandiger dan ooit. En daar is de populariteit van Sugar Dating een bewijs van. Een bewijs dat vrouwen weten wat ze willen, en daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. 😉

SUGAR DADDY, WAT IS DAT?

Een Sugar Daddy is een welgestelde man, iemand met een goede carrière en vaak getypeerd als het ‘Alfa-mannetje’. Hij heeft het druk, hij moet vaak op zakenreis en heeft late meetings of vergaderingen. Deze druk en stress wordt uiteindelijk iedereen wel teveel, en hierdoor is het erg leuk voor hen om af en toe de gedachten eens te verzetten.

Hij zoekt naar oplossingen, mogelijke manieren om te ontstressen. Sugardaddies zijn kerels die weten wat ze willen, én hoe het te krijgen. Hoe kun je anders verklaren dat ze het financieel en in hun carrière zo goed hebben? Een Sugar daddy is geen praatjesmaker, maar een ‘doener’. En net die maturiteit en gedrevenheid is bij heel veel vrouwen een zwakke plek. Bekijk ook hoe je een Sugar Daddy Nederland of Sugar Daddy België kan vinden!

Sugar Daddy met Sugar Baby

Mijn Sugar Daddy geeft me voor €3000 per maand aan geschenken. Het enige wat hij verlangt is mijn gezelschap tijdens zijn trips naar Londen.

Sugar Daddy Websites

Er zijn natuurlijk verschillende Sugar Daddy sites beschikbaar. Het is een hot niche en enkele grote dating sites ontwikkelden zo een nichesite om aan de toenemende vraag te voldoen. Inschrijven is altijd gratis, en je kan meteen alle leuke profielen bekijken. Wil je graag weten hoe dit nu precies werkt, en hoe je makkelijk en serieus een Sugardaddy kan vinden, lees dan even dit bericht:  Sugar Daddy Site

Sugar Daddy vinden

Deze term wordt vaak gezocht als het om sugardating gaat. Het is het engels voor “afspraak zoeken”. We hebben er zelfs een aparte blog voor geschreven als je hier meer wil wetenEen arrangement of een afspraak is belangrijk tussen een Sugardaddy en zijn sugargirl. Wees duidelijk en eerlijk wat je van de relatie verwacht. Hou je ook aan deze afspraak, zo blijft jullie relatie het langst duren.

Sugar Mommy / Sugar Daddy (f)

Een sugar mommy of sugarmama is de vrouwelijke versie van een sugar daddy. Een ander woord is cougar, wat jullie waarschijnlijk meer bekent in de oren klinkt. Graag álles weten? Lees dan: Sugar Mommy. De wereld verandert, vrouwen krijgen (gelukkig) veel vaker topbanen, en ook de zogenaamde cougars willen wel eens een verzetje. Dit wordt in de volksmond ToyBoy genoemd.

Sugar daddies verschillen op geen enkele manier van de vrouwelijke versie. Rijk, zelfstandig en een nuchtere kijk op de wereld. Alles is te koop, gewoon eerlijk zijn. Wie hier een tegenargument op heeft, heeft waarschijnlijk nog nooit een ‘aanbod dat ie niet kan afwijzen’ gekregen.

Sugardaddy, alle informatie over sugardaddies

Suikeroom Gezocht (Sugar Daddy)

Een suikeroom is de Nederlandse benaming voor een Sugar Daddy. Wij hebben dit bericht hierover geschreven: Suikeroom gezocht, hoe moet ik beginnen? Voor veel mensen is het nog steeds taboe. Wij denken dat het vooral onwetendheid is, en het vooroordeel dat je je lichaam verkoopt. Niets is minder waar, want uit enquêtes blijkt dat 55% van de sugarbabies géén seks heeft en dat de relatie enkel gebaseerd is op wederzijds respect.

Sugar Daddy? Wat is een Sugar daddy? Bekijk

Sugar Daddy Dating

Met sugardating verstaan we het afspraakje zelf. Uiteindelijk willen jullie meer dan alleen maar chatten op de sugar dating website. Hoe je effectief je eerste afspraak kan maken, is vooral al beginnen met je gratis aan te melden bij een gespecialiseerde datingsite of app! Nog meer tips over Sugar Dating lees je hier! Moest je natuurlijk interesse hebben in het ‘suiker’ verhaal!

Sugar Daddy ervaringen

Voor iedereen is dit natuurlijk verschillend. Bekijk het zoals ‘de eerste keer’. Om de ervaring voor jezelf zo goed mogelijk te maken, dien je goed voorbereid in geïnformeerd aan dit avontuur te beginnen. Wij hebben zélf de proef op de som genomen, en aan 3 sugarbabies gevraagd wat hun ervaring is. Bekijk Mijn Sugar Daddy ervaringen. Wil je graag zélf je mening kwijt, of je ervaring delen met andere? Geef dan je mening onderaan het bericht!

Hoe herken je een Sugar Daddy?

Niemand loopt met een bordje rond zijn nek, dus hoe herken je dan een Sugar daddy in het echte leven? Die vraag stelde wij ons ook dus hebben wij het even opgezocht, en dit is het resultaat.

 • Hij is vaak welgesteld en heeft een eigen bedrijf of een hoge functie. Sugargirls verwachten geschenkjes voor hun gezelschap en van iemand die net rond komt kan je niet veel verwachten. Dus zoek naar een rijke man.
 • Hij is erg op zijn uiterlijk gesteld en heeft een hoge trots. Als je date met een jongere hippe meid kan je niet als een slons erbij lopen, dus hij verzorgt zich meestal tot in de puntjes.
 • Hij is sociaal en extravert. Een sugardaddy is iemand die sterk in het leven staat, heeft een ruime vriendenkring en mag zichzelf succesvol noemen.
 • Hij moet vaak op hotel of op zakenreis. Hoewel zeker niet alle suikerooms gebonden zijn, is het gebruikelijk dat afspaakjes met je sugardate op hotel plaatsvinden.
8 Comments
 1. […] Sugar Daddy? Dit is Alles wat je Moet Weten! (HOT) […]

 2. […] Sugar Daddy? Dit is Alles wat je Moet Weten! (HOT) […]

 3. […] Sugar Daddy? Dit is Alles wat je Moet Weten! (HOT) […]

 4. […] Sugar Daddy? Dit is Alles wat je Moet Weten! (HOT) […]

 5. […] Sugar Daddy? Dit is Alles wat je Moet Weten! (HOT) […]

 6. […] Sugar Daddy? Dit is Alles wat je Moet Weten! (HOT) […]

 7. […] Sugar Daddy? Dit is Alles wat je Moet Weten! (HOT) […]

 8. […] Sugar Daddy is een man die graag gezelschap wil van een jongere meid. Hij neemt haar mee op vakantie, geeft […]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.